Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 030-6047679
  • info@allinonefinance.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

  •  030-6047679

Inclusief: de aanvraagmodules van verzekeraars

Een DossierNet-website is zo gebouwd, dat u er zelf op vrijwel alle plaatsen constant weer nieuwe buttons aan kunt toevoegen. Of verwijderen.
 Zo is het ook mogelijk een button 'premies berekenen' toe te voegen. Daarachter kunt u koppelingen maken met de aanvraagmodules van alle verzekeraars.

De meeste verzekeraars zorgen er bovendien voor, dat hun modules volledig worden aangepast aan de kleuren van uw website, zodat ook hun module een volledig geintegreerd onderdeel van uw website zal vormen.

Voorbeeld?
Neem even een kijkje op onze demo http://vandergeer.dossiernet-2.nl U vindt daar linksboven, bij de 4 rode highlights, de button 'premies berekenen.

Reclame?
Juist dit onderdeel geeft u de mogelijkheid ondersteunende teksten op uw lichtkrant te laten verschijnen. U bent uiteindelijk dienstverlener.
Maar natuurlijk kunt u de lichtkrant daar ook inzetten om de consument op uw andere diensten te wijzen

Meer informatie?
Kijk op www.dossiernet.nl of bel met 024-3 886 998


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 24-01-2008. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.